Виробник: DYO
Модель: 02025
Скорочений опис
Синтетична автоемаль DYO (Серії 119) є автоемаллю повітряної сушки, виготовленої на основі спеціальних синтетичних смол. властивості: - Прекрасний блиск - Відмінна атмосферостійкість і опірність до механічних пошкод... Читати далі...
349 грн.
- Наявність:
Синтетична автоемаль DYO (Серії 119) є автоемаллю повітряної сушки, виготовленої на основі спеціальних синтетичних смол.
властивості:
- Прекрасний блиск
- Відмінна атмосферостійкість і опірність до механічних пошкоджень
- Довговічність збереження глянцю
Може бути піддана реакційнії сушці при температурі до 80C.
Автоемаль доводиться до робочої в'язкості за допомогою синтетичного розчинника 822-9408 / -9409. Можливе використання розчинника 650, але якість покриття при цьому може погіршитися.
Технічні характеристики:
В'язкість при застосуванні (DINCUP 4 / 20C) 18-20 сек
Краскопульт з верхнім бачком 1.4-1.6 мм
Краскопульт з нижнім бачком 1.6-1.8 мм
Тиск розпилення: 3 - 5 Бар.
Шари напилення: 2-3
Час попереднього випаровування (20C) 5-10 хв
сушка:
- від пилу - 2 год / 20С
- на отлип - 6 год / 20С
- повна полімеризація -24ч / 20С
При 70С повна полімеризація - 1ч
При 80С повна полімеризація - 45хв.
Питома вага: 0,9-1,3 кг / л (залежить від кольору емалі)
Зміст сухих речовин: 54-64 вага% (залежить від кольору)
Товщина сухої плівки: 35-45 мікрон
Блиск: не менше 90 під кутом 60 градусів або 65 під кутом 45 градусів
Твердість: 0,5 / ГОСТ 5233
Допускається нанесення синтетичної автоемалі DYO (Серії 119) на поверхні:
- покриття термопластичною фарбою
- оброблені грунтами і наповнювачами
- відшліфовані, зі старим оздоблювальним покриттям.
Спеціальні добавки: прискорювач сушки Dyо 871-9118 можуть бути використані з метою зменшення часу сушіння і можливості надання ЛК покриттю особливої ??міцності для подальшої поліровки.
Перед нанесенням емаль необхідно ретельно розмішати до отримання однорідної консистенції і кольору, потім розбавити розчинником до робочої в'язкості 18-20 сек / ДІН 4 / 20С.
DYO 119 слід наносити способом пневматичного розпилення в 2-3 шари, використовуючи метод "мокрий по мокрому".
Термін зберігання: 5 років в нерозкритій тарі в сухому прохолодному приміщенні.
Дивіться також